Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'XPLANE HELP'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • Mutley's Hangar News and Announcements
    • Members General & Announcements
    • Real World Aviation
    • Screenshots and Videos
    • Screenshot Contests
    • Classifieds - Flight Sim / Aviation / PC
  • Flight Simulation
    • General
    • Aircraft
    • Scenery
    • Weather Generation & Textures
    • AI / Traffic
    • Missions
    • Flight Planning
    • Flight Sim Adventures
    • Re-painters Workshop
    • Hardware
  • Airport Charts
    • Free Airport Charts
  • Flight Sims
    • Prepar3D Series
    • Flight Simulator X (FSX) / FSX Steam Edition
    • FS2004 (FS9)
    • Dovetail Games Flight Sim World (FSW)
    • X-Plane Series
    • Other Flight Sims
  • Mutley's Hangar Flying Club
    • ATWC Series
    • MEBAR Series
    • MHFC Captains Lounge
  • Miscellaneous Forums
    • Air Hauler
    • Ocala Flight Sim Club Forums

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. I am currently having an issue where after takeoff the aircraft is showing that I can only get to about 240kts before it gets to the red overspeed line and that will then disconnect the AP, I have gone through all my initial inputs setting up and all seems ok. Currently having to manage the AC at about 235kts to avoid overspeed. This is the JARDESIGNS A320, XP 10.51, checked on JARS web but cant see this issue, all other things are running as expected, however when Autothruster gets above FL100 and wants to power on it cant because of the overspeed warning. If you need anymore info please ask as I am not sure what you would need.... Thanks
×