Jump to content

Col_Trautman

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

0 Neutral

About Col_Trautman

  • Rank
    Ground Staff

Profile Information

  • Location
    KPKF
  1. Hi guys, I noticed something with my AI traffic (WOAI) when flying at night and passing pretty close to other aircraft their logo lights are not visible, but when I go to the traffic view and find the plane i can see that it is indeed on. Do you know why I can't see them on when in the VC and looking right at the plane? Similar problem when landing on parallel runways like in KSFO i can't see there landing lights from the VC, but when i find it in the traffic menu and look at it from that view there they are. I don't have any issues when on the ground though. Also all other lights are visibly working from the VC. Kinda strange was wondering if anyone else has this problem and if so what the solution might be. Thanks --Carl
  2. Ok thanks, I will give it a go and let you know how it works out. If it all turns out like I hope it will make my fspassengers flights that much better P.S Corsaire31 I replace just the default texture right? The one under fltsim. 0? Will that ruin other textures from displaying correctly?
  3. Sorry for the necro guys, I'm new to the forums and was wondering if you could help me out with the replacing of the Daedalus textures with the proper liveries. Oddly enough most of the 737-800W files have that horrid default when it is set for the Delta airlines. I used KMSP as it is the nearest large airport with a high concentration of Delta airlines. I tried importing the textures and they never worked so I was wondering how you did it Jim? After I get 1 fixed the rest should come easier right? Thanks, Carl
×